Leona Machálková se dočkala: Těch osmnáct let uteklo jako voda!

Leona Machálková se synem Arturem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2021 10:40

Každá matka se jednou musí smířit s tím, že její potomek opustí hnízdo. Pomalu si to nejspíš začíná uvědomovat i Leona Machálková, protože její syn Artur už může klidně řídit auto. Před dvěma dny oslavil 18. narozeniny.

Leona Machálková se v pondělí dočkala dne, kdy její syn Artur dosáhl plnoletosti. Jeho otec Bořek Šípek (†66) se toho bohužel nedožil, před necelými pěti lety podlehl zákeřné rakovině slinivky.

Hrdá maminka výročí připomněla na svém instagramovém profilu. „11. ledna 2003 jsem se stala maminkou a můj syn Artur má dnes 18 let. Uteklo to jako voda, ale ne všechno v životě jsem si užila jako Tebe, zlatíčko moje,“ svěřila se.

„Mohla jsem pozorovat, jak se z Tebe vyklubal statečný kluk, co se nebojí ani hadů a nepláče pro jedno ošklivě odřené koleno, je s ním stále veselo a do všeho se vrhá s obrovskou chutí,“ pokračovala zpěvačka.

„Všechno nejlepší k narozeninám, Arturku, hlavně dobré zdraví, hodně štěstí a lásky, spoustu sil, vytrvalosti a trpělivosti. Zůstaň svůj, to stačí, máme Tě moc rádi,“ dodala Machálková.

Témata: Leona Machálková