Kristelová má problémy s policií! Jde i po Řepkovi!

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka 12

Autor: Hrušková, stars24.cz

19. března 2018 15:58

Kateřina Kristelová byla spolu se svým přítelem Tomášem Řepkou obviněna ze spáchání zločinu ve věci poškozování cizích práv. Údajně měli zveřejnit inzerát o poskytování erotických služeb Vlaďky Erbové. Ta celou záležitost podala policii, dnešním dnem bylo zahájeno trestní stíhání.

Brali to zřejmě jako velkou srandu a smáli se bývalé manželce až se za břicha popadali. Teď je ovšem smích přejde. Kateřina a Tomáš jsou od dnešního dne stíháni policí. Zřejmě nejsou v trestní činnosti zkušení, proto nepočítali s důkazy, které by je mohly usvědčit.

Například celý počin nahrávala bezpečnostní kamera, na které je jasně vidět, jak Řepka a Kristelová platí za zveřejněný inzerát. Další důkaz je ten, že byli v době zveřejnění v Lucembursku, kde byl inzerát podán. „Dle poskytnutého kamerového záznamu byli při placení inzerátu jednoznačně ustanoveni podezřelý Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová, kdy Kristelová drží v ruce mobilní telefon a dává pokladníkovi pokyny k platbě. Řepka následně poplatek uhradí bankovkami 2 x 500 Kč, 1 x 200 Kč a mincí 10 Kč. Po platbě byl inzerát dne 19. 9. 2017 v 10:46 hod. zveřejněn na stránkách,“ Blesk zveřejnil usnesení o zahájení trestného řízení.

Zajímalo by nás, na co mysleli. Zda to Kateřina dělala jen z lásky k Tomášovi nevíme. Je to ale zvláštní druh humoru a nyní jim za to hrozí trest. Nakonec to bude zřejmě Erbová, kdo se bude smát naposled.

„Řeší to moji právníci. Katka s tím nemá nic společného. Je to moje věc a jde to za mnou,“ vyjádřil se k celé kauze Tomáš Řepka Extra.cz. Kateřina je ovšem na kamerových záznamech po jeho boku. Uvidíme tedy časem, k jakému závěru police dojde. 

„Trestní stíhání na nás nebylo uvaleno. A hlavně, Kačka v tom nehraje absolutně žádnou roli. Kačky se to netýká. Ano, na záznamech sice je, ale netýká se jí to. Jsme partneři a chodíme všude spolu,“ uvedl Tomáš Řepka Blesku. 

K celé věci se vyjádřila i Kateřina Kristelová. „Spojujete mě s událostí, se kterou nemám nic společného. A že jsem vidět na kamerách? Já si můžu chodit, kde chci. Jsem Tomášova partnerka, tak chodíme spolu. Ale s tou věcí nemám nic společného,“ sdělila.

Sice tvrdí, že s tím nemá nic Kateřina společného, avšak policie vyšetřuje oba z trestného činu a v případě potvrzení hrozní oběma trest odnětí svobody až na dva roky. 

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka Vlaďka Erbová