Ester Janečková: Dokument odhalil smutná tajemství moderátorky!

Ester Janečková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2021 8:53 | Aktualizováno: 14. ledna 2021 15:32

Opravdu jedinečnou možnost poznat Ester Janečkovou zblízka měli včera večer diváci programu ČT2. Veřejnoprávní televize odvysílala časosběrný dokument Ester, který odhalil smutná tajemství moderátorky.

Osud tomu tak chtěl, že když si Helena Třeštíková před mnoha lety mezi studentkami Střední zdravotní školy v Praze vybírala objekty svého zájmu pro časosběrný dokument, ukázala na Ester Janečkovou, tehdy ještě za svobodna Křížkovou.

Moderátorku pořadů Pošta pro tebe či Sama doma tak měli včera diváci jedinečnou možnost poznat v jiném světle. Česká televize totiž dokument, který vznikal mezi lety 1989 a 2019, v úterý večer odvysílala.

Jak všichni víme, do zdravotnictví nakonec její kroky nevedly. Ester vystudovala DAMU, hrála v Divadle na zábradlí. Nakonec uspěla v konkursu na práci v ČT a stala se její velmi výraznou tváří. Snímek ale pojednával především o jejím osobním životě.

Diváci se dozvěděli o manželských krizích či porodu mrtvého dítěte. Dokument připomněl také sebevraždu jejího synovce Filipa, po které začala podporovat LGBT komunitu.

Témata: Ester Janečková