Ladislav Štaidl svádí boj s koronavirem: O jeho stav se zajímá i premiér!

Ladislav Štaidl

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2021 8:18 | Aktualizováno: 13. ledna 2021 10:44

Ladislavu Štaidlovi se bohužel nevyhnula nákaza koronavirem, v jeho konkrétním případě byl navíc nutný převoz do nemocnice. O zdravotní stav slavného hudebníka se nezajímají pouze jeho příbuzní.

Jak vás stars24.cz již informoval, skladatel a kapelník Ladislav Štaidl byl kvůli těžkému průběhu koronavirové infekce hospitalizován v pražské Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí.

I když má tu nejlepší možnou péči, jeho zdravotní stav se ani po šesti dnech na oddělení ARO příliš nelepší. Jde totiž o nevyzpytatelnou chorobu, která v některých případech zdánlivě ustoupí, aby opět udeřila s ještě větší silou.

Jak uvedl slovenský web pluska.sk s odkazem na deník Blesk, o zdravotní stav slavného pacienta se má zajímat také premiér Andrej Babiš. „Decentně na všechno dohlíží, protože si ho jako umělce i jako podnikatele velmi váží,“ prozradil zdroj listu.

Především však Štaidl dělá starosti svým nejbližším v čele se čtyřiadvacetiletým synem Arturem, který už se před několika lety musel vyrovnat se smrtí maminky. Iveta Bartošová (†48) spáchala v dubnu 2014 sebevraždu.

Témata: Ladislav Štaidl