Markéta Konvičková: Těžké rozhodnutí kvůli malé Amálce!

Markéta Konvičková s malou Amálkou 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. ledna 2021 21:39 | Aktualizováno: 15. ledna 2021 10:02

Zpěvačka Markéta Konvičková (26) má před sebou kvůli dceři Amálce těžké dilema! Rozhodnutí, které učiní, totiž může ovlivnit celý život její malé dcerky!

I když se v těchto dnech všude řeší hlavně očkování proti covidu-19, maminky malých dětí řeší i jiná očkování. Jednou z nich je i zpěvačka Markéta Konvičková, V půlce září 2020 porodila holčičku Amálku a tak teď řeší především věci kolem ní.

„Máme za sebou první povinné očkování a Amálka byla šikovná. Plakala asi 20 sekund a pak mi usla v náručí a celý den byla vysmátá jak lečo a bez teplotek,“ svěřila se na instagramu pyšná maminka. Zároveň se ale zabývá otázkou, co dál.

„Jako každý rodič řeším i nepovinné očkování a chci se vás tímto zeptat na názory, zkušenosti a rady,“ požádala své fanynky o zkušenosti a doporučení. Obratem obdržela hromadu zpráv. Některé ženy se svěřily, že svým dětem nepovinná očkování nedávaly vůbec, jiné naopak zvolily třeba vakcíny proti pneumokokům nebo meningokokovi. A další děti naočkovaly na vše, co jen bylo možné.

Maminky ale hlavně zpěvačce radily, aby dala na svůj instinkt. „Také to řeším, že bych nedávala a snažím se najít nějaký kompromis. Náhoda je blbec a aby si pak člověk něco vyčítal celý život. No nevím. Uvidíme,“ posteskla si Konvičková, kterou teď čeká těžké rozhodování.

Témata: Markéta Konvičková očkování