David Stypka (†41): Hudebníkovi vystrojí pohřeb, zatím probíhá sbírka pro rodinu!

Mirai Navrátil a David Stypka. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2021 16:16

Těžké chvíle prožívá rodina zesnulého hudebníka Davida Stypky, který bude mít ještě tento týden pohřeb. Blízké může těšit alespoň zájem veřejnosti, probíhá totiž finanční sbírka.

Nejen českou hudební scénu v neděli zasáhla smrt Davida Stypky (†41). Oblíbený hudebník sice sváděl boj s vážnou nemocí, přesto si někdo nepřipouštěl, že přijde konec jeho životní cesty. Naneštěstí se tak stalo…

Pozůstalí již oznámili, že poslední rozloučení s držitelem Ceny Anděl se uskuteční v pátek 15. ledna ve smuteční síni na frýdeckém hřbitově. Na stránkách Nadačního fondu pomoci se pak rozjela finanční sbírka pro rodinu.

Na webu je uvedeno, že Stypka a jeho nejbližší se ocitli v kritické finanční situaci, protože kvůli koronavirové pandemii musel s kapelou Bandjeez zrušit většinu koncertů, které měl v plánu během loňského roku odehrát.

„Tato sbírka má pomoci jeho přítelkyni a jejich třem malým dětem. Příspěvky půjdou na částečné zaplacení hypotéky a na další nezbytné rodinné výdaje. Prosím podpořme jeho rodinu v těchto nelehkých dnech,“ stojí ve výzvě k případným dárcům.

Témata: David Stypka