Ladislav Štaidl: S koronavirem bojuje v nemocnici!

Ladislav Štaidl

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2021 9:39 | Aktualizováno: 12. ledna 2021 22:01

Epidemie koronaviru v Česku v posledních týdnech opět nabírala na intenzitě, počty případů rostly rekordním tempem. Ušetřeny infekci nejsou ani slavné osobnosti. S velkými zdravotními potížemi se v těchto dnech potýká Ladislav Štaidl.

Koronavirová nákaza se nevyhýbá nikomu, imunní nejsou ani hudebníci. Oblíbený písničkář David Stypka (†41) zemřel poté, co se k boji s vážnou nemocí přidružily komplikace spojené s covidem-19. Podle nejnovějších informací bojuje o život také další slavný muzikant.

Jak dnes uvedl web blesk.cz, již ve čtvrtek museli do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze převést skladatele a kapelníka Ladislava Štaidla. Testy u něj potvrdily infekci koronavirem.

Štaidla shodou okolností ošetřují ve stejném zdravotnickém zařízení, ve kterém sváděl svůj boj s vážnou nemocí jeho dlouholetý spolupracovník, legendární zpěvák Karel Gott (†80).

Rána je to především pro Štaidlova čtyřiadvacetiletého syna Artura, který už se před několika lety musel vyrovnat se smrtí maminky. Iveta Bartošová (†48) spáchala v dubnu 2014 sebevraždu.

Témata: Ladislav Štaidl Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)