Hana Mašlíková promluvila o rozvodu: Jen formalita! Už má jiného?

Hana Mašlíková s manželem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2021 12:35

Osobní život Hany Mašlíkové se během uplynulých dvanácti měsíců otřásl v základech, brzy ji tak čeká nový začátek. Chystá se totiž rozvod modelky a zápasníka Andrého. Jak to s ním vypadá?

Haně Mašlíkové se v loňském roce rozpadlo manželství poté, co její muž André v létě navštívil pánský klub. Sice se to snažil vysvětlit, a chvíli to opravdu vypadalo, že opět najdou společnou řeč, ale nakonec to vyšumělo do ztracena.

Blonďatá kráska nyní přiznala, že žádost o rozvod ještě na světě není. „Je to jen formalita, kterou brzy začneme řešit. Upřímně vlastně ani nevím, jak začít. Nikdy jsem se nerozváděla,“ svěřila se webu super.cz.

Modelka a moderátorka doufá v pohodový rozvod a rozumnou domluvu s manželem. Prý i jeho vinou se ovšem začaly šířit informace, že už si našla náhradu. Ona to popírá.

„Mezi mými přáteli jsou i muži, se kterými mě klidně nyní může vidět někde na procházce. Já se nikde neschovávám a dělat to nebudu. Abych byla vystresovaná, že se s kávou v ruce půjdu s někým projít,“ uvedla Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková