Zemřel David Stypka (†41): Vzkaz, který se spoluhráčům z kapely nepsal snadno!

David Stypka na fotografii Ewy Farne. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2021 11:52

Rodina a nejbližší přátelé stále ještě zpracovávají fakt, že hudebník David Stypka už není mezi námi. Jeho spoluhráči z kapely Bandjeez zanechali na sociální síti vzkaz, který se jim vůbec nepsal snadno.

Českou hudební scénou v neděli otřásla zpráva o úmrtí zpěváka a hudebníka Davida Stypky (†41), který odešel po statečném boji s vážnou dlouhodobou nemocí. Jeho druhou rodinou pochopitelně byli spoluhráči.

Členové kapely Bandjeez se včera obrátili na své fanoušky prostřednictvím sociálních sítí. „Takováhle věc se nepíše snadno… vlastně nejmíň snadno, ze všech příspěvků, které bychom vám chtěli dát. Včera večer odložil (bohužel takzvaně nafurt) kytaru a mikrák náš i váš David,“ uvedli na facebooku.

„Je to tlak a my doufáme, že ten tlak poleví,“ dodali hudebníci a připojili výzvu směrem k hudebníkům. „Pusťte si písničky, vzpomínejte na zážitky, připijte si/mu a pošlete pozdrav tam nahoru.“

Informace o odchodu Stypky zasáhla i řadu hudebníků, ať už s ním spolupracovali, nebo se prostě jenom znali. Vzkazy na sociálních sítích zanechali Ewa Farna, Tomáš Klus nebo Mirai Navrátil.

Témata: David Stypka