Roky nemohla spát! Drsná zpověď Venduly Pizingerové

Roky nemohla spát! Drsná zpověď Venduly Pizingerové 12

Autor: Hrušková, stars24.cz

18. března 2018 15:26

Nedávno jsme vám říkali o novém pořadu Dany Morávkové Tenký led, právě tam byla prvním hostem Vendula Pizingerová, dříve Svobodová. Ta je známá veřejnosti jako vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi. V pořadu odhalila smutné chvíle ze svého života.

Z vyprávění Venduly šel mráz po zádech všem divákům i přítomným ve studiu. Život se s ní opravdu nemazlil. Dcera Klárka, kterou měla s Karlem Svobodou by nyní oslavila už 24 let, bohužel umřela na leukemii. Od té doby se Pizingerová věnuje nadaci Kapka naděje, která pomáhá právě dětem s tímto onemocněním.

Po této hrozné zkušenosti se jí narodilo druhé dítě syn Jakub, ale poté přišla další rána. Manžel Karel svoboda spáchal sebevraždu v jejich domě. Podle deníku Sedmička prozradila Vendula dosud neodtajněné informace.

 "Strašně dlouho jsem nemohla spát. Co umřel Karel, nespala jsem asi šest let. Spala jsem třeba tři až čtyři hodiny denně, protože mi pořád v hlavě jely různé scénáře a černé myšlenky, strachy. Hodně jsem se naučila od moudrých lidí, přečetla mnoho knih a zjistila, že lidi v sobě mají zakódované nějaké programy, jak by to mělo být. Jenže my nevíme, jestli jsou ty programy správné. A když zjistíš, že si program můžeš vyrobit sama a že se můžeš zachovat úplně jinak, uleví se ti," svěřila se Plizingerová moderátorce Daně Morávkové

Témata: Vendula Pizingerová Vendula Pizingerová