Ewa Farna v šoku z úmrtí Stypky (†41): Před pár týdny spolu ještě psali písničku!

David Stypka na fotografii Ewy Farne. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2021 13:53

Českou hudební scénu dnes zasáhla velice smutná zpráva. Ve věku pouhých 41 let zemřel zpěvák a hudebník David Stypka. Informace o jeho odchodu zasáhla i Ewu Farnou, která s ním do poslední chvíle byla v kontaktu.

Ewa Farna spolupracovala s Davidem Stypkou (†41) na hitu Dobré ráno, milá z jeho desky neboj. V kontaktu zůstali i poté, evidentně se stali dobrými přáteli. Ona zprávu o jeho skonu zatím nedokáže přijmout.

„Před pár týdny jsme spolu psali texty u Tebe na terase, rozebrali život do totálních ‚zarohů‘, uměli jsme zabřednout do hlubokých témat a smáli, že tak si lidi asi nepředstavujou vznik popových songů,“ napsala na instagramovém profilu.

„Nemám v oblibě ‚small talk‘, s Tebou to byl přesně ten typ přátelství, kde jsme u nás doma do rána pokecali otevřeně o všem, jen ne povrchně,“ pokračovala zpěvačka.

Farna také naznačila, že možná tušila o tom, že se písničkáři přitížilo. „Psala jsem Ti předevčírem zprávu: Snad je Ti líp, víš jak, dýchej. Do pr**le, Davide, nejsme ve věku, kdy kamarádi odcházejí. Víc nejsem schopná napsat, celá se třesu. Mám Tě obrovsky ráda a myslím teď moc na Tvoji ženu a tři děti,“ dodala.

Témata: Ewa Farna David Stypka