Slováčková ukázala rodiče a prozradila tajemství, které spolu mají! Její celé jméno zní…

Anna Slováčková a Felix Slováček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2021 12:15 | Aktualizováno: 11. ledna 2021 22:00

Mohli jste si myslet, že už o Aničce Slováčkové víte všechno. Herečka a zpěvačka ale nyní prozradila tajemství, které měla společně s rodiči. Jak zní její celé jméno?

Anička Slováčková se musí v posledních letech vyrovnávat také s tím, že její rodiče spolu nevycházejí zrovna ukázkově. Ona je ale přesto má oba ráda, což dala najevo příspěvkem na instagramovém profilu. Reagovala jím na výzvu fanoušků, aby přidala fotku s rodiči.

S maminkou Dádou Patrasovou zveřejnila zimně laděnou fotku. „Vůbec si samozřejmě nepamatuju, kde jsme byli a proč, ale já prostě miluju, jak roztomilé dokážou děti být, když jsou navlečený v zimních kombinézách. A tyhle kšandy tomu navíc dávají ještě přidanou hodnotu,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Také snímek s tátou Felixem Slováčkem je archivní. „Tuším, že to byly křtiny, ale jistá si nejsem,“ konstatovala herečka a zpěvačka, která následně prozradila, jak se vlastně jmenuje.

„Než se bude někdo ptát, tak pokřtěná jsem Daniela Sylva. Tudíž Anna Julie Daniela Sylva Slováčková, díky moc. Ještěže se nemusím podepisovat celým jménem,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová Felix Slováček