Vojta Kotek promluvil o vážné nehodě: Mohlo to být mnohem horší!

Vojtěch Kotek 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2021 20:10

Vojta Kotek skončil loni v létě v nemocnici po vážné dopravní nehodě a nějaký čas následně pobyl na lůžku. Jak nyní herec přiznal, mohlo to s ním klidně být mnohem horší. Co se vlastně stalo?

Vojtu Kotka potkala loni v létě velká nepříjemnost. Upadl totiž z motorky a přivodil si úraz, o dopravní nehodě ale tenkrát moc podrobností nebylo známo. Až nyní s odstupem času on sám prozradil více.

Co se vlastně na silnici na jihu Čech přihodilo? Populární herec se tam setkal s jiným, mnohem mohutnějším vozidlem. „Pokusil jsem se udělat manévr, jímž bych zabránil srážce s traktorem, která by byla mnohem horší,“ odhalil v rozhovoru pro časopis Reflex.

„Nejel jsem rychle, maximálně padesátkou, ale už bych to neubrzdil, tak jsem mašinu položil, takže tím pádem ta čtyřsetkilová motorka dopadla na mě,“ popsal s tím, že mu hrozilo ochrnutí.

Kotek měl štěstí v neštěstí. „Sice jsem si zlomil dva obratle, ale docela šikovně. Pamatuji si, jak se mě záchranáři ptali, jestli cítím nohy, a jak jsem měl radost, že je skutečně cítím,“ konstatoval.

Témata: Vojtěch Kotek