Vladimír Polívka se po půl roce dočkal: Případ jeho napadení má rozuzlení!

Vladimír Polívka 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2021 17:53

Vladimíru Polívkovi se loni v létě přihodila velká nepříjemnost, v centru hlavního města se stal terčem napadení. Případ pochopitelně začala vyšetřovat policie. Nyní je tu konečně rozuzlení.

Vladimír Polívka byl koncem června v centru Prahy brutálně napaden, musel na ošetření do nemocnice a kvůli jeho zdravotním problémům se rušila divadelní představení a upravovaly natáčecí plány.

V případu dlouho nedocházelo k žádnému zásadnímu posunu, i sám poškozený odmítal prozradit jakékoliv detaily. V posledních dnech se konečně objevily informace, které ozřejmují, jak vyšetřování pokročilo.

Podle informací v médiích nedošlo ke zjištění skutečností, které by vedly k zahájení trestního stíhání konkrétní osoby, tedy pachatele. Případ byl tedy odložen. Herec se tedy zadostiučinění za napadení nedočkal.

Polívka se ke kauze vyjádřil jen krátce, přičemž vyšetřovatele odmítl kritizovat. „Policie neudělala jedinou chybu. Takže je vše v pořádku,“ řekl webu expres.cz a dal jasně najevo, že se o celé záležitosti už nechce bavit.

Témata: Vladimír Polívka