Ewa Farna: Tajemství velkého hitu, které si Češi nedají za rámeček!

Ewa Farna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2021 16:58

Ewa Farna nepůsobí pouze v rodném Česku, ale také v Polsku, ke kterému má odjakživa blízko. Souvisí s tím tajemství jejího velkého hitu, které si její spoluobčané za rámeček rozhodně nedají.

Ewa Farna je v jedné věci v rámci české hudební scény výjimečná, má totiž nastartovanou kariéru také v sousedním Polsku. Hudebně se její repertoár pro obě publika neliší, ale texty samozřejmě musí umět v obou jazycích.

Jak přiznala ve vysílání Českého rozhlasu, jeden z jejích největších tuzemských hitů polskou verzi nemá. „Netlumočila jsem písničku Boky jako skříň,“ uvedla zpěvačka a vysvětlila důvody.

Podle všeho nemá být u nás na co hrdí. „V Polsku to, že nemám modelkovské míry, bylo mnohem, ale mnohem menší téma než v Čechách. Tam to lidi neřešili,“ konstatovala.

„Jo, je to zpěvačka, která není vyhublá, má pár kilo navíc, ale není důvod se o tom rozepisovat, protože to není nic, co by mělo definovat tu Ewu. A u nás z toho ten bulvár udělal tak velký téma, že mě lidi vnímají hlavně skrze to,“ dodala Farna.

Témata: Ewa Farna