Anička Slováčková opět ve stresu: Panikařím! Co se děje?

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2021 14:51 | Aktualizováno: 9. ledna 2021 22:00

Anička Slováčková už si v posledních měsících prožila velkou spoustu stresových situací, takže pro ni nejde o nic nového. Přesto podle svých slov v těchto dnech panikaří. Čím to je způsobeno?

Anička Slováčková má v poslední době pro své fanoušky jen dobré zprávy. Je to pouhých pár dní, co potvrdila, že už je zdravá, i když bude dál docházet na pravidelné kontroly. Již dříve také oznámila, že letos vydá první desku.

Termín tohoto velkého debutu se blíží, takže je logické, že psychiky pomalu začíná pracovat. „Tak nějak na mě začíná dopadat stres, že už je to celý fakt za pár,“ svěřila se herečka a zpěvačka na sociální síti.

„Za pár dní to bude měsíc do vydání desky a já mám pocit, že se to nemůže stihnout. Trochu panikařím, ale snažím se všechny nejistoty poslat do háje a prostě věřit, že to bude bomba,“ pokračovala.

Věc, která by ji mohla přivést na jiné myšlenky, si navíc nemůže dopřát. „Každopádně mi chybí hnací motor v podobě koncertů a energie diváků… Ale to už se v nejbližší době asi moc nezmění,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková