Andrea Pomeje přiznala životní krizi: Chtělo se jí brečet!

Andrea Pomeje 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2021 12:46

Každého čas od času potká nějaké kritické období. Přihodilo se to také Andree Pomeje, která se s problémy svěřila svým fanouškům na instagramovém profilu. Dýdžejka přiznala, že se jí chtělo brečet.

Andrea Pomeje si rozepsala o krizi, která ji nedávno v životě potkala. Byla tehdy prý nucena řešit cizí problémy, začala si osobně brát urážky a neuměla se bránit. Dokonce pochybovala o tom, že je dobrou matkou a partnerkou.

Fanouškům se na sociální síti rozhodla popsat, jak z toho našla cestu ven. „Začala jsem poslouchat podcasty o seberozvoji, koukat na rozhovory s terapeuty, číst články. Nedělala jsem několik měsíců nic jiného,“ spustila uhrančivá tmavovláska.

„A pak to přišlo! Když to teď píšu, chce se mi brečet. Pocítila jsem najednou k sobě tolik lásky. Uvědomila jsem si, že jsem tou nejlepší mámou, partnerkou, ženou, dcerou, vnučkou a duší, jakou právě teď dokážu být!“ konstatovala dýdžejka.

„Vyslala jsem přání a přání se prostě plní! Jen jsem si zpětně musela uvědomit, že s přáním klidu a sebevědomí jsem si přivolala učitele! Ty, co jsou plní zla, mindráků, neklidu a úzkosti. Vaše přání se taky splní! Jako to moje!“ dodala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje