Dáda Patrasová: Zase denně vídá Felixe! Může za to virus!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2021 12:05

Dáda Patrasová a Felix Slováček jsou sice na papíře stále manželé, ale realita je taková, že si každý žije svůj vlastní život. Občas se ale objeví tvrzení o tom, že se vídají na denní bází. Co je na tom pravdy?

Na přelomu listopadu a prosince Dáda Patrasová tvrdila, že se s Felixem Slováčkem vídají každý den, i když on to popíral. Teď je to tu zase a může za to nemoc. Ona totiž krátce po Vánocích onemocněla.

Strašák jménem koronavirus je i nadále všudypřítomný, a tak ji pochopitelně ochromil strach z toho, že to bude právě tato nemoc. Patrasová ovšem webu ahaonline.cz prozradila, že šlo naštěstí o obyčejnou chřipku.

Jenže i tenhle vir ji oslabil natolik, že se o sebe herečka nedokázala postarat. „Pečoval o mě manžel, který se stejně vždycky staral o nákupy. Vídáme se v podstatě každý den,“ řekla zmíněnému webu.

Patrasová se naopak vyhýbala kontaktu s dcerou, která je stále oslabená po náročné léčbě rakoviny. „Od osmadvacátého prosince jsem ležela, hlavně jsem nechtěla nijak ohrozit Aničku,“ dodala.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček