Žádná chřipečka, je to zlé! Jitka Boho má bolesti, koronavirus ji pořádně odrovnal!

Jitka Boho 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. ledna 2021 13:10

Modelka a zpěvačka Jitka Boho má koronavirus! Už pár dní s nemocí bojuje, přiznává ale, že to není žádná sranda! První dny nemoci podle ní byly opravdu hrozné.

Zpěvačka a někdejší misska Jitka Boho prozradila, že se nakazila koronavirem. Patří tak ke statisícům Čechů, kteří covid-19 prodělali, nebo se z ní právě léčí. Fanouškům podrobně popsala, jak se u ní nemoc projevuje.

„První 3 dny byly fakt mazec, dlouho mi nebylo tak mizerně, rozhodně to nebyl žádný lehký průběh, žádná chřipička nebo rýmička,“ popisuje na instagramu. „Nejhorší byly bolesti kloubů, horečka, strašná bolest hlavy a nejvíc bolesti zad, kvůli kterým se nedalo spát, ani ležet, ani sedět, nevím, jak to popsat,“ vysvětluje Jitka Boho, které v uplynulých dnech nebylo právě do smíchu. A to i přesto, že jinak se udržuje ve skvělé formě.

Situace se už naštěstí trochu zlepšila. „Až dnes, tj. 4.den, mohu říct, že je o trochu lépe. Takže bych se fakt nespoléhala na to, že mladí to zvládají lepe, Není to tak. Nečekala jsem to. Samozřejmě můžeme být rádi, že to zvládáme vše doma, ale jak říkám, bylo to fakt hnusný. A ani dnes to není žádná hitparáda a určitě ještě několik dni nebude,“ posteskla si Miss z roku 2010, která zazářila například v pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Přesto se na tom všem snaží najít i něco pozitivního. „Snad budeme mít na pár týdnů protilátky, i když na to asi taky nejde úplně spoléhat,“ myslí si. Všem svým příznivcům také poděkovala za zprávy a podporu. I vám přeji, pokud jste na tom stejně, abyste se brzy uzdravili a měli co nejlehčí průběh, a vám ostatním přeji, abyste se tomu vyhli. Opatrujte se!!!!" přeje všem.

Ocenila také pomoc svého partnera, režiséra Matěje Lišky. „Ve dvou se to lépe táhne a první dny bych to s malou dávala fakt těžko. Můžu se aspoň učit na zkoušky a trochu odpočívat,“ dodala zpěvačka, která má z manželství s muzikantem Lukášem Boho dceru Rosalii.

Témata: Jitka Boho Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)