Daniela Písařovicová po odchodu z ČT: Nový smysl života!

Daniela Písařovicová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2021 8:50

Daniela Písařovicová po odchodu z České televize rychle našla nový smysl života. Dál to sice bude práce, ale úplně jiná. V pátek ráno se lidé z jednoho projektu pochlubili, že moderátorku získali do svých řad.

O emotivním odchodu Daniely Písařovicové z České televize se napsalo hodně, jedna otázka však zůstávala nezodpovězená. Mnozí si třeba mysleli, že končí, aby si „pořídila“ potomka. Po dnešku je v této věci definitivně jasno.

Novinářku naopak čeká nový pracovní projekt po boku dvou bývalých kolegů z Kavčích hor. Připojí se totiž ke dvojici Martin Veselovský a Daniela Drtinová, kteří jsou podepsáni pod internetovou televizí DVTV.

„Jsme hrdí, že náš tým už brzy posílí nová moderátorka Daniela Písařovicová. Věříme, že se vám její rozhovory budou líbit. Vše ostatní se dozvíte ve videu. My přejeme Daniele i vám úspěšný start nového roku a jen samé pracovní i osobní úspěchy,“ uvedli v pátek ráno na facebooku.

Písařovicová strávila předchozích 16 let v barvách ČT, kde to dotáhla až na moderování hlavní zpravodajské relace Události. Nyní ji podle všeho čekají rozhovory se zajímavými osobnostmi z nejrůznějších oborů lidské činnosti.

Témata: Daniela Písařovicová