Boušková a Vydra: Tajemství jejich svatby! Hádají se někdy?

Václav Vydra a Jana Boušková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. ledna 2021 21:55

Václav Vydra a Jana Boušková spolu tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Jak spolu zvládli loňský rok a proč se před lety rozhodli vzít?

"Jestli na mě v tomto čase něco působí depresivně, rozhodně to není nový rok. Bohužel, skoro celý ten starý byl depresivní. Ale on za to ani nemohl," řekla pro Aha Boušková.

Naštěstí podle jejích slov oba omezující opatření zvládli. Na jaře se prý měli ještě dobře a měli dost volného času, na podzim si pak dokonce i párkrát zahráli.

"Musím říct, že takovou divadelní sezonu jsem za svůj život nezažil. Když mi kdysi rodiče vyprávěli, že za 2. světové války okupanti zavřeli divadla, připadalo mi to jako hrozná, vzdálená historie. No a uplynulo v dějinném kontextu pár let, a divadla jsme si zavřeli sami. A nejen divadla," doplnil Vydra.

Prozradili také, proč se po letech společného soužití vzali. "To byl můj nápad. Požádala jsem Vaška "o ruku". Spadla jsem na vyjížďce z koně, zlomila si čtyři žebra a uvědomila si, že bych taky třeba mohla umřít. A že by můj syn z mého prvního manželství, kterého mi Vašek od jeho čtyř let pomáhal vychovávat, byl sirotek. Tak jsem mu v nemocnici, celá modrá, sípavým hlasem, řekla: Vašku, vezmeš si mě? Já nechci umřít jako vdova," řekla Boušková.

Doplnila, že žít spolu začali až 10 let poté, co se poznali. A právem jde o jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Oba se na sebe totiž prý nedokáží moc zlobit.

Témata: Václav Vydra Jana Boušková