Drogy, erotika a hanba! To vše je pro Terezu Pergnerovou již minulostí

Pergnerová, Tereza 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

17. března 2018 16:42

Tereza se ve svém životě ocitla na úplném dně a byla v minulosti závislá na Pervitinu. Její moderování považovala většina lidí za bezkonkurenční. I v době své závislosti patřila mezi špičky této profese. V kontextu se závislostí nafotila i erotické fotografie a své rodině způsobovala obrovskou bolest.

Tereza v pražském kostele U Salvátora, vystupovala spolu s cestovatelem Josefem Formánkem. Přednášela tam lidem o své drogové závislosti a popisovala těžké chvíle, které jí drogová závislost přinášela. Posluchači mohli Pergnerové také položit otázky, které je zajímaly.

Moderátorka deníku iDnes prozradila, že dříve považovala rozhovory s novináři za jistý druh terapie. Pomáhalo jí, že byla vyslechnuta, ale to se časem vše změnilo. Tereza nějakou dobu vůbec neposkytovala rozhovory a chtěla si dát čas jen sama pro sebe.

Nyní jsou pro Terezu drogy již minulostí. Má krásnou rodinu a snaží se věnovat především dětem a být dobrou matkou. Považuje svůj dosavadní život za mnohem zajímavější, než byl předtím, ovšem chápe, že její drogová závislost je pro lidi atraktivnější. Nyní chce žít s otevřenou hlavou a vnímat vše, co se okolo ní děje.

Témata: Tereza Pergnerová