Dominika Gottová v slzách: Nečekané úmrtí blízkého člověka!

Dominika Gottová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2021 16:16 | Aktualizováno: 7. ledna 2021 22:01

Dominika Gottová si vstup do nového kalendářního roku jistě představovala jinak. Hned v jeho prvních dnech musela přijmout zprávu o úmrtí blízkého člověka. Kdo náhle zemřel?

Dominika Gottová prý momentálně uvažuje o návratu do Finsku, kde již dříve dlouhá léta žila. Má tam tedy spoustu kamarádů, mnoho z nich z oblasti metalové hudby, kterou ráda poslouchá.

Jak vás stars24.cz v tomto týdnu informoval, ve věku pouhých 41 let zemřel zpěvák a kytarista skupiny Children of Bodom Alexi Laiho. Mnohokrát vystupoval také v Česku. Jak se ukázalo, nejstarší dcera legendárního zpěváka ho dobře znala.

Smrt hudebníka ji velice zasáhla. „Byl to náš velký kamarád a kdysi také helsinský soused. Zemřel tak mladý, to je strašné,“ oplakala ho ve vyjádření na webu ahaonline.cz. Je známo, že se Laiho v posledních letech potýkal se zdravotními problémy.

O co konkrétně šlo, to Gottová nevěděla. „Asi to byla nějaká rakovina, protože věk na umírání neměl. Jen doufám, že se na tom všem nepodílel ještě covid,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová Alexi Laiho