Krampol se raduje! Jeho žena už nebude ležet doma

Krampol, Jiří 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

19. března 2018 8:46

Manželka Jiřího Krampola má za sebou těžké období. Kvůli svým několika zraněním musela být dlouhý čas doma a nemohla mezi lidi. V důsledku toho, začala mít psychické problémy a byla nešťastná. Nyní to ale vypadá, že bude líp.

Krampolová měla během dvou let zlomenin hned několik. Rozdrcené rameno, koleno a zlomený kotník jí dali pořádně zabrat, jak fyzicky, tak psychicky. Z léků, které brala na bolest zranění, se dostavily psychické problémy. 

Začala pít alkohol a ani její manžel to s ní neměl lehké. "Člověka to změní. Bere prášky proti bolesti, prášky na spaní. Nutně vás to povahově změní," uvedl Jiří Krampol deníku Sedmička. Ten dokonce nedávno přiznal, že aby jeho žena napila alkohol, raději jí všechen vypije on sám.

Nyní se však karta obrátila a celá věc vypadá, že je na dobré cestě. Manželka herce už není pořád doma a chodí ven. To jí znatelně přidalo na psychice a manželé mají doma opět harmonické soužití. "Nejsem pořád doma, teď už ne. Snažím se chodit bez berle, protože nohu musím rozhýbat," uvedla Krampolová.

Témata: Jiří Krampol