Richard Krajčo se rozhodl k radikálnímu kroku: Potřebuje si od všeho odpočinout!

Richard Krajčo 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. ledna 2021 21:02

Zpěvák a herec Richard Krajčo (43) přiznává, že si potřebuje pořádně odpočinout! I proto se rozhodl, že se do velké míry odstřihne od světa!

Richard Krajčo se rozhodl k poměrně radikálnímu kroku. „Tak je to tady. O pár dní později, než jsem původně zamýšlel (kvůli sbírce a taky jednání kolem kostela), ale dnes je tu den 'D'. DIGIDETOX !!!“ raduje se na svém instagramu frontman skupiny Kryštof.

I když je to pro mnohé nepředstavitelné, Richard má v plánu si od sociálních sítí a od internetu obecně odpočinout. „Tohle dopíšu, odpinknu na sítě a vše vypínám. Mail, internet, soc. sítě. Zůstane mi v ruce tlačítkový telefon a starý iPod narvaný hudbou a sluchátka, knížky a touha to zvládnout,“ plánuje hudebník.

Připomíná, že velká část života se teď odehrává právě na internetu. Lidé si přes něj volají, píší, dokonce se prostřednictvím něj vysílají koncerty a další kulturní akce. „Od doby kdy se vše přesunulo jen a jen do 'onlinu', je to už tři čtvrtě roku a musím říct, že jsem měl v poslední době pocit, že mě ten virtuální svět válcuje,“ přiznává Richard.

I proto žádá své příznivce, aby mu v následujících dnech drželi palce. Návrat plánuje až za tři týdny. „1.2. se vám přihlásím a přečtu si i vaše komenty,“ slíbil Krajčo. Přesto ale lidé nepřijdou o informace o zpěvákovi úplně. Referovat jim totiž bude jeho manželka.

„No, Karin vám to prý občas okomentuje a poreferuje, jak mi to jde, tak se nemusíte bát, že se tady nic nebude dít,“ uklidnil všechny Krajčo. „Tak papa... Prvního února se na vás těším. Mějte hezký leden,“ rozloučil se na závěr zpěvák.

Témata: Richard Krajčo Karin Krajčo Babinská sociální sítě