Monika Bagárová by se pro jiné rozdala: Smutné příběhy matek v utajení ji dostaly!

Monika Bagárová se rozhodla pomáhat. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2021 13:33

Monika Bagárová si nemá na co stěžovat, uvědomuje si ale, že mezi námi žije spousta lidí, kteří jsou na tom o poznání hůře. Proto se rozhodla pomáhat. Nejprve si ale musela vyslechnout smutné příběhy.

Monika Bagárová se loni stala maminkou malé holčičky, které pochopitelně věnuje naprostou většinu svého času. V posledních dnech si však jeho část vyhradila i pro jiné lidi.

„Společně jsme pomohli a udělali radost tam, kde je to potřeba. Kojenecký ústav, matky samoživitelky a taky azylový dům, kde jsou smutné příběhy matek a dětí, které jsou například v utajení kvůli svému bezpečí,“ napsala k fotografiím na svém instagramovém profilu.

Zpěvačka podle svých slov oslovila nejrůznější firmy, zdali nechtějí darovat potřebné věci. Odezva ji svým rozměrem překvapila. „Bylo docela náročné to zorganizovat,“ přiznala s tím, že adresáty byly maminky, které si o pomoc napsaly.

„O pocitech, které to ve mně zanechalo už jen z těch emailů s příběhy, bych mohla napsat knihu. Důvody, proč sem tenhle post dávám, jsou dva… Pomáhejme si a zároveň si važme toho, co máme. Není to samozřejmost,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová