Mádl chce herečku! Prozradil jaké to má výhody

Mádl, Jiří (herec, režisér) 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

17. března 2018 11:34

Jiří Mádl není jen velmi úspěšným hercem, ale také režisérem. Jeho film Pojedeme k moři, sklidil velký úspěch u diváků a vypadá to, že se Jirkovi daří stejně i v osobním životě. Jeho současná přítelkyně není z herecké branže a Jirka přiznal, že mít doma herečku jisté výhody má.

Jiří Mádl vystřídal více vztahů a většina z nich byla právě s kolegyněmi z herecké branže. Nynější partnerka Jirky není herečkou a některé věci zkrátka nechápe. „Uvědomuju si, že můj život je v některých věcech extrém, který nějakému rodinnému založení moc nenahrává. Jsem takový úzkoprofilový zboží, na druhou stranu, ten protějšek ví, do čeho jde. Ale je pravda, že teď po dlouhé době jsem s partnerkou, která není z branže, a docházejí mi i ty výhody, které vyplývají ze vztahu s herečkami,“ uvedl herec v rozhovoru pro časopis Téma.

V rozhovoru dále uvedl, že měl celkem dvě herečky po svém boku. S jednou byl rok a půl a s druhou čtyři roky a nikdy si během té doby neuvědomil, kolik věcí jim nemusí vysvětlovat. Kolik věcí, je pro člověka, který má stejnou práci, automatické a bere to tak, jak to je.

Prozradil také, zda plánuje děti. Prý nad tím poslední dobou hodně přemýšlí, ale stále ještě není rozhodnutý. Chtěl by však potomka co nejdřív, aby tu pro něj mohl být, co nejdelší čas. Pořád neví, jak pozná, že už je připravený být otcem. Tak uvidíme, zda bude herec brzy tatínek.

Témata: Jiří (herec režisér) Mádl