Landa se pustil do boje na více frontách! Tohle hovoří samo za sebe!

Daniel Landa vydal novou píseň. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2021 9:49

Daniel Landa dává v posledních dnech hlasitě najevo, že je znepokojen současnou situací. Dělá to i formou, která mu jde odjakživa nejlépe, tedy prostřednictvím hudby. O víkendu totiž vydal novou píseň.

Jak vás stars24.cz informoval, Daniel Landa v úterý přímo v Poslanecké sněmovně kritizoval vládu kvůli jejímu postupu proti koronaviru. Stalo se tak na slyšení k petici Blanický manifest. K té již o víkendu vydal také doprovodnou skladbu, jak se na zpěváka sluší a patří.

„Tato průbojná píseň se jednoznačně řadí do žánru ‚protestsong‘ a apeluje na občany i na stát, aby byly osobní svobody a odpovědnost neprodleně navráceny zpět do rukou občanů. Text písně hovoří nejlépe sám za sebe,“ vysvětlil hudebník.

Landa v tom ani v tomto případě není sám. „Tato bizarní doba dala dohromady šest osobností nespokojených se současným děním ve společnosti, které se odhodlaly vyjádřit veřejně svoje postoje,“ konstatoval.

O koho jde? V písni uslyšíte hlasy dalších tří velice známých osobností ze světa hudby. Konkrétně se jedná o Josefa Vojtka ze skupiny Kabát, Vaška Bláhu z kapely Divokej Bill a Frantu Černého, frontmana Čechomoru.

Témata: Daniel Landa