Těhotná Nikol Štíbrová se s tím nemazlí: Nestresujte se nesmyslama, vzkazuje

Nikol Štíbrová 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. ledna 2021 10:44

Herečka a influencerka Nikol Štíbrová (34) se s partnerem Petrem Leitgebem těší na prvního společného potomka. Dobře si přitom uvědomuje, že těhotenství dá jejímu tělu pořádně zabrat, zároveň ale dobře ví, co je opravdu důležité!

Nikol Štíbrová je šťastně zamilovaná, zasnoubená a podruhé těhotná. A aby toho nebylo málo, brzy se její rozrůstající se rodinka bude stěhovat do nového domu nedaleko Prahy.

Těhotenské bříško jí pomalu ale jistě roste, a tak zavzpomínala na dobu, kdy ještě miminko nečekala. „ Loňský jaro. Ty levisky už mám pár měsíců ve sklepě, no. Uvidíme se až v baráku. Za pár let. Možná,“ posteskla si na instagramu Nikol nad archivním černobílým snímkem, na kterém ukazuje svou sexy postavu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka)

Je ale také smířená s tím, že se do tohohle oblečení třeba nevejde už nikdy. „Noaco. Já nikdy moc nepochopila, proč se (zejména tady) soutěží v tom, kdo dřív oblíkne po porodu starý džíny, to je přece po tom všem, co si matka prožije, tak nepodstatný,“ rýpnula si do instagramových matek, které za každou cenu ukazují, že jsou i po porodu dokonalé, krásné a perfektně upravené.

Štíbrová ale dává jasně najevo, že navzdory těhotenským hormonům zůstává nohama na zemi a že „dokonalá maminka“ rozhodně nebude! A ani ostatní ženy by podle ní podobné příspěvky a hlavně vystajlované fotky neměly brát moc vážně. „Nestresujte se nesmyslama, jestli vám do toho můžu kecat. Navíc, tohle sou instagramy, realita bejvá eště někde jinde,“ zdůraznila oblíbená influencerka.

Její slova ocenila i další zasloužilá maminka – meteoroložka Dagmar Honsová. „Jen se najezte Dagmar, zima bude...tuhá? Nebo nebude? Jak to vypadá?“ začala veřejně vyzvídat Nikol. A tak se Honsová podělila o pár informací. „Právě se nám rozpadl polární vír tzv. vortex, a je šance, že nám jedno z jeho jader přinese po několika letech opět zimu a pořádnou. Takže nejen, že hodně jíst, ale i pít,“ radí meteoroložka. Její odpověď Nikol hodně pobavila. „Tak nám se po tom všem ještě rozpadne vortex. To už je fakt konec,“ směje se Štíbrová.

Další diskutující ale zaujala spíše informace, že existuje dieta na základě počasí. Honsová proto zájemkyním prozradila, jak funguje. „Stačí dodržovat několik pravidel. 1) Je modrá obloha – z jídelníčku vyřaďte vše sladké – energii vám dodá sluneční záření. 2) Fouká čerstvý vítr? Jděte si zaběhat nebo na procházku – spotřebujete daleko více kalorií. 3) Sedíte celý den u počítače? Snižte teplotu v místnosti, udělejte průvan. Naše tělo spotřebuje více energie pro udržení stálé tělesné teploty. Nicméně pro tento týden lze splnit pouze bod číslo tři,“ radí zkušeně Honsová.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová) Dagmar Honsová