Gabriela Koukalová obklopena nahotou: Nabízí něco na dlouhé zimní večery!

Gabriela Koukalová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. ledna 2021 14:11

Gabriela Koukalová je po loňském rozvodu opět pánem svého času, nedávno si takhle troufla na velice vyzývavé focení. Výsledkem se pochlubila už několikrát. Zájem fanoušků hovoří za vše.

Gabriela Koukalová se nedávno svlékla pro charitativní kalendář i jeden pánský magazín. Právě časopisy se svou nahou fotografií na titulní straně je obklopena na fotografii, kterou se v úterý pochlubila na instagramovém profilu.

Sympatická kráska je totiž jeden po druhém podepisovala, takže si podle svých slov pořádně mákla. Přitom je právě na dovolené, moderovat v televizi ji tedy nejspíš neuvidíte.

Jak Koukalová prozradila, stále jsou ještě magazíny k dispozici. „Nějaké časopisy se mi podařilo ukořistit a ráda pošlu pěti z Vás s podpisem, ať máte něco na dlouhé zimní večery,“ napsala.

Celý projekt nakonec vynesl poměrně hodně peněz. „Nevěřila bych, že bude tak obrovský zájem a mrzí mě, že se nedostalo na všechny. Díky Vám půjde na pomoc lidem s poruchami příjmu potravy více než 500 000 Kč. Velmi si vážím Vaší pomoci a obrovsky mě hřeje fakt, že společně dokážeme pomoct těm, kteří to potřebují,“ dodala Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová