Slunečnou čeká BOD ZLOMU! Eva Burešová prozradila tajemství!

Denisa Nesvačilová a Eva Burešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. ledna 2021 12:35 | Aktualizováno: 6. ledna 2021 22:07

Slunečná loni jasně předčila konkurenci v oblasti televizních seriálu, dokonce je jí přisuzován podíl na avizovaném konci Ordinace v růžové zahradě. Udrží si ale svůj standard? Zatím můžeme jen hádat.

Čísla sledovanosti i data o vyhledávání na internetu v uplynulém roce potvrdila, že mezi nejoblíbenější televizní pořady v Česku patří „primácká“ Slunečná. Mezi její hlavní hvězdy patří Eva Burešová.

Na obrazovkách ji diváci uvidí i v tomto kalendářním roce, kdy se budou před kamerami opět odehrávat nové zápletky. Populární herečka a zpěvačka v pořadu ShowTime prozradila, co nás letos čeká.

„My už jsme naznačovali, že s postavou Karolíny, kterou hraje Deniska Nesvačilová, se v Týně něco zlomí a uvědomí si některé věci. A možná udělá ten krok k tomu, aby byli všichni diváci spokojení a moji rodiče také,“ promluvila Burešová o zásadním zlomu.

Představitelka Týny nedávno promluvila i o budoucím konci Slunečné. Podle jejích slov totiž nepůjde o nekonečný seriál, dopadne to prý ale bezpochyby dobře. Tak se necháme překvapit!

Témata: Eva Burešová seriál Slunečná