Zvláštní předsevzetí Bočanové: Budu chlastat a chodit mezi lidi, vzkazuje! A co opatření?

Mahulena Bočanová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. ledna 2021 10:30

Nový rok nutí spoustu lidí k tomu, aby si dali předsevzetí do následujících dvanácti měsíců. Mahulena Bočanová na to šla poměrně netradičně. Skoro to vypadá, že se chce vzepřít platným opatřením.

V Česku nadále zůstávají v platnosti poměrně přísné restrikce proti šíření koronaviru, které tak znemožňují lidem provozovat řadu běžných činností. Mahulena Bočanová už toho má nejspíš dost. Naznačila to alespoň svým novoročním předsevzetím.

„Zavazuji se, že: budu chodit mezi lidi, připomenu si, že také existují jiná místa, nebudu furt luxovat a uklízet skříně, budu se malovat, když pojedu do města, budu chodit do Prahy na večeře a do baru,“ spustila na svém instagramovém profilu.

Herečka si také přeje, aby v jejím životě opět byli i jiné lidé než dcera. „Lednice mi připomněla, že budu míň jíst a víc chlastat, ať neskončím po padesátce na čajích a mlíku. Jednou týdně si seženu hlídání a budu mít den pro sebe,“ pokračovala.

„Zúčastním se všech babinců a nebudu na nich řešit Máňu, pojedeme na Kypr a na hory, budu chodit spát nejdříve ve 22 hodin, čistit si zuby i večer, vyhodím infantilní pyžama, budu si zapínat zvonění a budu ti brát telefony, naučím se říkat ne, budu chodit plavat a na dálnici maximálně 130,“ dodala.

Bočanová tím nejspíš nechtěla naznačit, že je optimistkou, která věří, že vakcína již letos vrátí život do normálu. Tak uvidíme…

Témata: Mahulena Bočanová