Dara Rolins proti sobě opět poštvala lidi: „Nezodpovědný“ výlet za exotikou!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. ledna 2021 15:39 | Aktualizováno: 4. ledna 2021 22:00

Doba koronavirové pandemie cestování vůbec nepřeje, ale někdo se bez něj ani teď nedokáže obejít. Dara Rolins proti sobě opět poštvala lidi výletem za exotikou. Kam zamířila?

Dara Rolins musela přehodnotit program pro poslední dny předchozího a první dny nového roku. K nelibosti některých fanoušků se rozhodla vypravit i s dcerou do zahraničí, měla tedy lidem co vysvětlovat.

„Zřejmě nebudu jediná, které se změnily plány na Silvestra. Původně to měly být Tatry, kde dost tradičně zakončujeme rok vystoupením na novoroční party v nějakém hotelu nebo klubu. Ale protože se ten starý rok neumoudřil ani na konci, vymysleli jsme to jinak,“ uvedla nejprve k cestě do Spojených arabských emirátů.

Kritice se ale nevyhnula. „Že je ode mě nezodpovědné v této době cestovat? To je dost relativní, s přihlédnutím k tomu, že nezodpovědný můžete být úplně stejně doma, jako kdekoliv jinde,“ konstatovala zpěvačka.

„Roušku si dáváte dole jen, když jíte nebo pijete kávu, stejně jako já, když se mnozí pohoršovali nad mým nezodpovědným konáním. Nevím, jak vy, ale dávám si ji dolů i u nás doma,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins