Spoušť u Plekance a Šafářové: Rozhodně se nenudíme, přiznala tenistka

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. ledna 2021 20:02

I když se o mateřské říká, že je to "dovolená", většinou je to úplně jinak! Své o tom ví i tenistka Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec, kteří doma mají roční dcerku Leontýnku. Péče o ni je náročná, ale samozřejmě také zábavná!

U Tomáše Plekance a Lucie Šafářové je i po Novém roce veselo. O zábavu se jim stará především jejich roční dcerka Leontýnka, kolem které se teď všechno točí! Rodiče ji totiž nesmí na chvíli pustit z očí!

Dcera sportovců jasně ukazuje, že ani jí není rychlý pohyb cizí! Jak se pochlubila šťastná maminka Lucie, malá Leontýnka už umí vylézt do schodů. „Venku bylo hnusně, ale my se doma určitě nenudíme… Ta mateřská je taky posilka,“ směje se bývalá tenistka u videa na instastories.

Holčička se umí dostat nejen nahoru, ale i zpátky! „A zase dolů...“ okomentovala Šafářová video se svou malou atletkou, která ukazuje, že lezení po schodech nahoru a dolů je pro děti opravdu zábava!

Jenže občas se stane i nějaký nepříjemný incident! Ten poslední ale naštěstí odnesl jen koberec – a Šafářová, která jej musela čistit. „Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš… A já říkal Lucii: Lea ti vylije to víno na koberec a zblázníš se z toho… A vylila,“ rýpnul si na sociálních sítích Plekanec, který škodolibě zveřejnil video, na němž jeho partnerka klečí na čtyřech a uklízí spoušť po dcerce.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec