Bagárová bilancuje a je plná optimismu: Co by chtěla zažít v novém roce?

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. ledna 2021 12:36

Spousta lidí nebude na rok s letopočtem 2020 vzpomínat v dobrém, Monika Bagárová to bude mít jinak, protože v jejím osobním životě došlo k zásadní změně. Co by chtěla zažít v novém roce?

Závěrečné dny roku vždy svádějí k bilancování, stačí se podívat na několik dní staré příspěvky celebrit na sociálních sítích. Ohlédnutí si neodpustila ani Monika Bagárová, která se loni stala maminkou.

Pochopitelně to hrálo v jejím instagramovém postu prim. „Rok 2020 byl pro mě nejvíc ve všech směrech! To nejkrásnější, co nám přinesl, je Ruminka, smysl života,“ svěřila se a připojila přání.

„Přeji vám všem hlavně zdraví a lásku, tak jako každý rok, protože nic důležitějšího v životě není. Děkuji vám za vaši přízeň, za vaše zprávy, které častokrát otevřu, a vytvoří mi úsměv na tváři. Těším se na další společný rok,“ pokračovala zpěvačka.

Bagárová také dala najevo optimismus, který by jí leckdo mohl závidět. „Už teď vím, že bude plný krásných momentů. Věřím, že nám přinese větší svobodu a že se nám podaří potkat na pódiu,“ dodala.

Témata: Monika Bagárová