Smutná Lucie Vondráčková! Kanada mi už leze krkem!

Lucie Vondráčková 13

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 16:59

Zpěvačka žije již nějaký čas v Kanadě, kam se odstěhovala kvůli hokejové kariéře svého manžela Tomáše Plekance. Společně vychovávají dvě děti a i přes všechny spekulace je jejich vztah stále pevný. Nyní však Lucka promluvila, co na Kanadě nesnáší.

Před nedávnem dostal manžel zpěvačky nabídku hrát hokej za nový tým v Torontu. Kvůli tomu se musel na nějaký čas odstěhovat a nechat rodinu v Montrealu, kde mají společně dům. Zpěvačka ví, že kvůli lásce se musí něco podstoupit a tolerovat.

Rodina a hokej jsou pro Plekance vším. Stará se o ně a tráví čas, pokud zrovna může. Lucie prozradila pro magazín drogerie Teta, jak její manžel snáší případnou prohru. „On je protivný nonstop, takže když hrají, není vidět rozdíl. Dělám si srandu. Tomáš je velký profík a hraje hokej tak dlouho, že ho nic nerozhází. Je to stoik,“ uvedla.

Přes harmonické manželství, které mají, Vondráčkovou přeci jen jedna věc na Kanadě štve. „Co mě štve, je ta dlouhá zima. Ta je celkem nesnesitelná. Žijeme v ledovém království,“ smutně sdělila. Lucii chybí rodné Česko, kde je zima v poměru s Kanadou, opravdu krátká.

Témata: Lucie Vondráčková