Novotný se opět postaral o skandál! Koukalová prý končí s kariérou

Pavel Novotný 13

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 16:27

Petr Novotný je známý svými výroky. Všechno ví a je všudypřítomný. Nyní tvrdí, že má detailní informace o kariéře Gabriely Koukalové. Podle jeho slov se již na závody nevrátí.

Petr se živí jako bulvární novinář a také bavič, kromě toho však vykonává profesi sportovního komentátora. Tentokrát se drsně opřel do biatlonistky Koukalové, která je podle jeho slov, bývalá bulimička a nyní i z formy.

Gabriela byla nedávno nucena, kvůli zdravotnímu stavu, předčasně ukončit sezónu a díky tomu, se nemohla účastnit ani olympijských her. Pavel celou věc vidí jinak. „Líbí se mi, jak jsou všichni “informovaní“ okolo Gabriely Koukalové. Realita? 1. Bulimie – Ne, tedy ano, ale to už je pryč. 2. Z formy – ANO, celé léto netrénovala a začínaly si jí mazat na chleba prakticky všechny holky ze skupiny. 3. Nedá se s ní vyjít – ANO, s Vítkovou se údajně prý jedna bába povídala nesnášejí tak, že já s Kristelkou jsme proti tomu siamská dvojčata. 4. Návrat v zimě – Ne, nebaví jí to, už se nevrátí nikdy… Slyšeli jste slovo boží, nepovedu žádné disputace, já vím sám nejlépe, jak co je!:-),“ uvedl Novotný na své sociální síti.

Na svém profilu nešetřil ani manžela Koukalové. „PS: Vím, že je Koukal k*k*t, to mi nemusíte psát, ale je to irelevantní, ptali jste se na zaručené informace o Koukalové. Už jí to prostě nebaví, má v p*č*, život jde dál, zapomeňte. Konec kariéry oznámí pravděpodobně v létě,“ dodal ještě. Záleží, zda jeho proroctví je opravdu založené na pravdě. To nám ukáže až čas.

Témata: Gabriela Soukalová Pavel Novotný