Děti se k ní nemají! Zuzana Kronerová promluvila o vztazích v rodině

Kronerová, Zuzana (herečka) 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 13:59

Zuzana Kronerová je letošní vítězkou ceny Český lev za nejlepší herecký výkon. I když má herečka tisíce fanoušků a obdivovatelů, doma je tomu jinak. Její děti se za ni stydí a mnohdy dělají, že jí neznají.

Herečka má na kontě letos již druhou cenu Českého lva a její úspěch by mohl každý závidět. Její děti však na celou záležitost pohlížejí jinak. „Mým dětem je nepříjemné, když jsme někde společně a někdo cizí mě na ulici zastaví a žádá podpis. Jdou opodál. Dokonce jsme se domluvili, že v tom případě se budeme tvářit, že k sobě nepatříme,“ svěřila se magazínu Téma. Od mala mají prý domluvu, že se při takové události, k sobě nebudou znát.

Jiné děti by se chlubily profesí známé herečky, její syn však nikomu nesděluje, kdo je jeho maminka. „Před premiérou filmu Bába z ledu mu kamarád nabízel lístek a říkal: Hele, hraje tam nějaká Kronerová a je tam skoro nahatá. Ale už je to docela bába, no. Půjdeš? A syn na to: Nahatá... A ještě ke všemu je to moje matka,“ vyprávěla se smíchem.

Herečka uvedla, že kritiku mají v rodině. Nepamatuje si, že by jí maminka někdy pochválila a tatínek prý snad jednou. Ani její děti k ní nejsou jiní a jejich pochvala přišla také jen jednou přesto, že je u lidí Zuzana velmi oblíbenou herečkou.

Má také o rodině zakázáno mluvit v rozhovorech. „Jedinkrát mě děti pochválily za jeden výstup. Tenkrát jsem v jednom pořadu dopředu hlásila, že o rodině se bavit nebudu. A když se zapnuly kamery, moderátor mi stejně položil otázku: A co manžel a děti? A já mu odpověděla: Nejsem vdaná a nemám děti. A bylo vymalováno. To rodinu včetně tehdy devadesátileté tchyně pobavilo,“ sdělila. Je tedy zřejmé, že má rodina herečky, zvláštní a netradiční vztahy.

Témata: Zuzana Krónerová