Martina Pártlová: Rakovinu jí našli náhodou!

Martina Pártlová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. ledna 2021 11:15 | Aktualizováno: 1. ledna 2021 22:00

Zpěvačka Martina Pártlová přiznala fanouškům, že lékaři jí rakovinu objevili náhodou. A také na poslední chvíli.

Oblíbená zpěvačka vystupuje například v muzikálech nebo se skupinou Čechomor. Ve chvíli, kdy měla volno, toho ale využila a vyrazila k lékaři.

"Normálně mám za prázdniny kolem 40 koncertů, ale díky koroně jeli kluci akustický turné a já tak dostala téměř celý prázdniny volno. Řekla sem si: No, aspoň budu mít čas na všechno zařizování okolo baráku a hlavně si konečně dojdu k doktorovi s tou bederní páteří, kvůli který lezu jak lemra... " napsala na instagramu.

A ještě že tak. Lékaři jí totiž našli rakovinu. "Proběhla spousta vyšetření a páni doktoři to neviděli úplně růžově. Spíš mě připravovali na to nejhorší a musela sem jít na první zákrok, po kterým mě měli hned pustit domu. Nepustili. Krom nádoru se totiž našlo i spousta polypů. Musela sem zrušit Besedy, nějakej ten koncert s Čechomorem a přestalo mi bejt do smíchu..." dodala.

"Po pár dalších vyšetřeních se čekalo ještě na histologii a v polovině srpna mi volal pan dr. Hladík a oznámil mi, že má pro mě dobrou zprávu. Nádor není zhoubnej. Huraaaa. Naplánovali sme operaci a na konci září dali toho šmejda pryč. Nicméně mi bylo řečeno,že sem přišla za 5 minut 12... přijít prej o rok dýl, tak sme řešili tu horší variantu a možná bych se nedožila 50," píše dále.

Závěrem apeluje na své fanoušky, aby nepodceňovali žádné náznaky problémů a neoddalovali návštěvu odborníka. "Já vím, že kolonoskopie zní strašně, ale věřte mi, je to úplně v pohodě. Píchnou vám oblbovačku, po který se krásně motáte a zákrok si téměř nepamatujete. Já sama z toho měla takovou hrůzu, že sem začla hystericky brečet a klepat jak ratlik. Kdybych věděla, že to nic není, nejančila bych tak," dodala.

Témata: Martina Pártlová