Herečka Kristýna Leichtová je těhotná!

Leichtová, Kristýna 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 10:10

Herečka známá z filmu Účastníci zájezdu, čeká prvního potomka. Podařilo se jí tajit těhotenství celé čtyři měsíce. Nakonec musela ale s pravdou ven, protože se její bříško už dál skrývat nedalo.

Leichtová si prý těhotenství užívá, dokonce i to, že herečce občas není dobře a má nevolnosti. "Já si užívám i to, že je mi občas nepohodlně. Přece jenom je to poprvé, tak si to člověk má užívat," prozradila Top Star magazínu.

Herečka se prý ještě nerozhodla, zda si chce nechat prozradit pohlaví miminka. Dříve také maminky nevěděly do poslední chvíle, co se jim narodí a tak není špatné nechat to jako tajemství. Zda to bude kluk nebo holčička tedy zatím nikdo netuší.

Kristýna Leichtová má dobrou průpravu na mateřství. Pochází ze sedmi dětí, proto se musela starat i o mladší sourozence. Sama prý vždy snila o velké rodině, tudíž se domníváme, že tento potomek nebude jedináčkem.

Herečku mohou diváci vidět i v několika seriálech, ve kterých účinkuje. Kromě seriálu Comeback, kde hrála dívku v dospívajícím věku, hraje také v seriálu Ohnivé kuře. Jak to teď bude s natáčením neprozradila. Zřejmě si bude muset dát na nějaký čas pauzu.

Témata: Kristýna Leichtová