Bude se Slováček znovu ženit? Nečekaná cesta ve stopách Gotta a Hůlky!

Felix Slováček a jeho partnerka Lucie 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 10:38

Felix Slováček má zřejmě už mediálního zájmu až po krk a rozhodl se, že partnerku Lucii vezme do Ameriky. Konkrétně bude cíl jejich cesty město hříchu a svateb Las Vegas. Zde se ženil, jak Karel Gott, tak Daniel Hůlka. Budou Slováček a Gelemová další?

"Určitě chci s Lucií vyrazit ještě do Ameriky. I když jsem se teď vrátil, tak mám v Kalifornii ve Vegas kamaráda, který tam chce skončit a vrátit se do Čech. Tak ten mě tam zve, chce mi Vegas ukázat očima místního, co tam žije padesát let. Býval to bubeník, hrávali jsme spolu a s manželkou, co byla kadeřnice a česala velké hvězdy, utekli. Jenže ona mu teď bohužel zemřela, takže chce prodat dům a všechno a vrátit se domů. Tak jsem se rozhodl, že za ním s Lucií odjedeme," sdělil Felix v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

Hudebník nikdy nehrál hazardní hry, ovšem v městě kasín si to nenechá ujít. Vyzkouší si to a uvidí, zda má větší štěstí v lásce nebo ve hře. "Ne, to ne, nikdy jsem tomu nepropadl. Ale samozřejmě, kdybych si tam nezahrál, tak je to, jako bych tam nebyl. Vezmu sto dolarů a určitě si tam trošku zahraju. Buď s jednookým banditou nebo blackjack," uvedl hudebník.

Je tedy vidět, že si Slováček svoji přítelkyni opravdu hýčká. Zřejmě Lucii nevadí ani fakt, že byl nedávno viděn u své manželky, jak vytahuje z auta nákup. Dokonce ani fakt, že jeho manželka Dagmar Patrasová sama přiznala, že manžel u ní normálně žije.

Témata: Felix Slováček