Martina Pártlová přiznala vážné zdravotní potíže: NÁDOR! Kdyby přišla až za rok…

Martina Pártlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. prosince 2020 14:58

Konec roku je spojený s bilancováním. Martina Pártlová po několika měsících sebrala odvahu a přiznala, že v létě bojovala s vážnými zdravotními potížemi. Naštěstí to všechno dobře dopadlo.

Martina Pártlová se vrátila k letním prázdninám, kdy měla volno, kterého využila k návštěvě doktora kvůli problémům s bederní páteří. Kamarád jí zařídil lékařskou prohlídku, následovalo vyšetření na magnetické rezonanci. Našel se nádor v tlustém střevě.

„Proběhla spousta vyšetření a páni doktoři to neviděli úplně růžově. Spíš mě připravovali na to nejhorší a musela sem jít na první zákrok, po kterým mě měli hned pustit domu. Nepustili,“ prozradila na sociální síti s tím, že se našla i spousta polypů.

Nejdůležitější bylo vyšetření na genetiku. „Pokud by to bylo genetický, muselo by se všechno řešit dost radikálně. Nejhorší bylo, že tím pádem by to mohla mít i moje rodina. Naštěstí to dopadlo dobře,“ konstatovala zpěvačka. Nádor se ukázal být nezhoubný.

„Naplánovali jsme operaci a na konci září dali toho šmejda pryč. Nicméně mi bylo řečeno, že jsem přišla za pět minut dvanáct… přijít prý o rok déle, tak jsme řešili tu horší variantu a možná bych se nedožila padesáti,“ dodala Pártlová.

Témata: Martina Pártlová