Do sebe zahleděná herečka Leichtová: K čemu se po narození dcery přiznala?

Leichtová, Kristýna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. prosince 2020 11:45

Kristýně Leichtové se letos narodila druhá dcera, což jí pomohla si ujasnit priority. Rodina je momentálně zkrátka na prvním místě. K čemu se ale herečka půl roku po narození potomka přiznala?

Kristýna Leichtová se letos stala již dvojnásobnou maminkou, může tedy srovnávat, co a jak bylo po porodu. U první dcery Dorotky byla prý první půlrok v panice, že jí všechno utíká a že je třeba se zařadit co nejrychleji do běžného života. „A myslím si zpětně, že zkoušení v jejích pěti měsících, bylo poněkud uspěchané,“ uvedla na sociální síti.

U druhorozené Rozárky je to jinak, když prý párkrát točila. „Jsem za práci vděčná, ale víc jsem vděčná za ten čas, který trávíme spolu,“ konstatovala.

„Za to pozorování jich dvou a nás čtyř dohromady, jak se mění ty vztahy a vazby, jak se učíme komunikaci a trpělivosti, jak se dokážeme poučit z chyb, jak jsme se naučili omlouvat a děkovat a radovat z maličkostí, jak se odnaučujeme křiku a studujeme naslouchání. Jak se snažíme spravedlivě (ne vždy úspěšně) rozdělovat společný čas,“ pokračovala herečka.

Leichtová připustila, že jsou poslední dobou zahledění do sebe. „Děkuji za tu možnost. Děkuji za ten náš / její půlrok. Děkuji za tak pevný základní kámen naší nové rodiny. Děkuji za Tebe, že sis nás vybrala, moje andělí holčičko,“ dodala.

Témata: Kristýna Leichtová