Dominika Gottová: Nečekaná odhalení, kterým se nechce věřit!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. prosince 2020 8:35

Dominika Gottová toho za rok, co se vrátila do Česka, stihla opravdu mnoho, víc, než by si někteří lidé přáli. V posledních týdnech letošního roku navíc neváhala odhalit údajná tajemství ze života svého otce.

Dominika Gottová v závěrečných týdnech letošního roku rozhodně nezahálela, když zvládla opět vyostřit vztahy v rodině zesnulého zpěváka. Přišla totiž s nečekaným odhalením, o kterém stále nevíme, co je na něm pravdy. Informoval vás o něm i stars24.cz.

S odvoláním na informace od dvou osob prohlásila, že ona a její sestry mají také bratra. „Myslím si, že by veřejnost měla vědět, že můj otec, Karel Gott, měl vytouženého syna!“ konstatovala jeho nejstarší dcera.

Se zjištěním přišla v rámci práce na knize Poslední roky s Karlem, se kterou následně byly jenom problémy. Podle Gottové ji jedno z knihkupectví před Vánoci stáhlo z prodeje, což chápala jako omezení svobody slova a hrozila, že se bude právně bránit.

„Tuším, kdo za celou situací stojí! A dotyčné, či dotyčným vzkážu jediné: Pravdivá slova nebývají příjemná a příjemná slova nebývají pravdivá. Pravda prostě rodí nenávist,“ uvedla následně Dominika, čímž dávala patrně najevo, že vztahy v rodině opět utrpěly.

Témata: Dominika Gottová