Petra Kvitová v Ordinaci! Má zdravotní potíže?

Petra Kvitová 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

15. března 2018 22:37

Petra Kvitová si splnila své přání. Vždy si chtěla vyzkoušel práci herečky a díky Petru Rychlému se jí to splnilo. Petr kdysi Kvitové slíbil, že pokud vyhraje jistý zápas, zařídí pro ní roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. A svůj slib i dodržel.

„Kupodivu jsem ani nebyla nervózní. Před zápasem bývám nervózní hodně, tady jsem se spíš bála, abych to nekazila lidem okolo než sobě. Jsem ráda, že jsem hrála s Petrem Rychlým, se kterým se znám, poradil mi, když bylo potřeba. Třeba abych tolik nespěchala. Chtěla jsem to všechno říct rychle, abych na něco nezapomněla a měla to za sebou,“ sdělila Petra Blesk.cz.

Petra v seriálu ovlivní výrazně život postavy doktora Mázla, tedy Petra Rychlého, a máte se na co těšit. Petr Rychlý měl možnost zahrát si zápas s přední českou tenistkou a byl překvapený z jejího hodnocení. Podle Kvitové prý nehraje tenis vůbec špatně, jen by si měl dát pozor na údery. Herec byl poctěn, podle jeho slov prý už nebude mít takovou příležitost.

Petra Kvitová si nedávno zahrála i v reklamě pro T-mobile. Hrála sama sebe, a i když se objevuje jen na malou chvíli celá reklama je postavená na tenistce. Uvidíme, zda bude ve své herecké kariéře pokračovat i nadále.

Petra byla nedávno napadena u sebe v domě neznámým pachatelem. Ten se k ní vloupal a ošklivě ji zranil ruku. Petra tedy potřebovala také pomoc lékaře a ví, s čím se mohou potýkat i postavy seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Témata: Petra Kvitová Petr Rychlý