Česká Miss: Představujeme finalistky, které se utkají o korunu královny krásy!

Tereza Lojkásková 14

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. prosince 2020 14:14

Finalistky České Miss mají za sebou první focení, na jehož výsledek se můžete podívat ve fotogalerii. Která z krásek se podle vašeho názoru stane novou královnou krásy?

Čtrnáct nejkrásnějších Češek se postavilo před objektiv vynikající fotografky Anny Konievy a my teď můžeme obdivovat jejich první oficiální fotografie. Finalistky České Miss ESSENS se setkaly v Praze v ESSENS Boudoir, kde celé focení probíhalo a o jejich perfektní look se postaral místní tým vizážistů ve spolupráci s kadeřníky ze salonu Franck Provost.

Lokace pro focení portrétů nebyla vybrána náhodou – společnost ESSENS se stala titulárním partnerem České Miss, tudíž o ní v souvislosti s národní soutěží krásy teď uslyšíme často. „Jsem z tohoto spojení jednoduše nadšený. Líčit Missky byl vždy můj sen a teď se mi plní, z čehož mám obrovskou radost. Jak Česká Miss, tak ESSENS jsou mé srdcové záležitosti a já ani v nejmenším nepochybuji o tom, že tato spolupráce bude prostě skvělá,“ svěřil se s úsměvem hvězdný vizážista Pavel Kortan. Ten spolu se svým týmem vyčaroval dívkám jemný nude make-up, jenž dokonale zvýraznil jejich přednosti.

"Byla radost pracovat s takovou partou, jaká se sešla na prvním oficiálním focení našich finalistek. Cílem bylo vytvořit co nejpřirozenější look, který podtrhne krásu každé soutěžící, a přitom jí nebude měnit tvář. Každá dáma je osobností a každá zajímavá něčím jiným," těší se na výsledek za Českou Miss ESSENS Veronika Farářová.

„Česká Miss je synonymem krásy dívek i žen a její spojení s prémiovou značkou ESSENS je pro všechny nová zkušenost i výzva. Jsme ale přesvědčeni, že společně dodáme celé akci nový rozměr a velmi vysokou úroveň, která rozhodně neskončí s finálovým večerem. V tuto chvíli už máme za sebou první spolupráci v ESSENS Boudoir a těšíme se na další společné aktivity,“ doplnil za společnost ESSENS Michal Kovář.

Témata: Česká miss