Oblíbená Veronika Freimanová chce seknout s hereckou kariérou?

Freimanová, Veronika 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

15. března 2018 20:53

Herečka Veronika Freimanová je na scéně již mnoho let a může si tedy své role vybírat. Nedávno ukončila tři představení v divadle Bez zábradlí, kde účinkuje. Důvod byl jasný, chce mít více času na svoji rodinu.

Veronice se pracovní nabídky jen hrnou. Nyní natáčí pokračování seriálu Labyrint a také dva další filmy. Vzhledem k tom, že nechce celý život obětovat jen své herecké kariéře se rozhodla, že svojí nabitou pracovní dobu omezí a ukončí tak několik představení.

"Skončila jsem ve třech představeních Divadla Bez zábradlí, třeba ve hře Kdes to byl(a) v noci. Tam vlastně hraju už dvaadvacet let a mám pocit, že jsem právě na tuhle roli už stará. A pak ještě další dvě jsem ukončila," sdělila herečka deníku Sedmička.

Veronika Freimanová již při studiu konzervatoře hostovala na divadelních prknech. Od mala hrála a věnovala se filmu. Nejvíce však vešla do povědomí rolí učitelky ve film Sněženky a machři. Poté se objevovala v dalších filmech. Vyzkoušela si také profesi moderátorky v několika zábavných pořadech.

Freimanová si zahrála také ve filmech pro mladší diváky jako Snowboarďáci nebo Rafťáci. V současnosti působí v divadle U hasičů a také Bez zábradlí. Věnuje se rovněž charitativní činnosti například pro Avon, který pomáhá ženám v boji proti rakovině prsu a dalších.

Témata: Veronika Freimanová