Andrea Pomeje už bilancuje: Byla jsem na dně, ale…!

Andrea Pomeje 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2020 15:38

Bilancování je sice spojené spíš až se Silvestrem a opravdu posledními hodinami roku, Andrea Pomeje se ale rozhodla za uplynulými měsíci poohlédnout již o Vánocích. Co se jí všechno vlezlo do příspěvku na sociální síti.

Andrea Pomeje chtěla hlavně děkovat. „Děkuji, že jsem předešlé roky žila v tak zblázněném kolotoči, protože díky tomuto roku jsem poznala, jaké je to krásné a vzácné z něj vystoupit,“ spustila na instagramu.

V roce koronavirové pandemie nemohla opomenout jedno téma. „Děkuji, že jsem poprvé mohla pocítit vděčnost za své zdraví a uvědomila si, jak moc jsem své tělo ničila a nevážila si toho, co pro mne každou sekundu dělá,“ uvedla.

„Poprvé jsem dopadla na samé dno a tam našla všechno, co jsem celý život hledala! Nikdy jsem se tak moc nenáviděla jako tenhle rok… Děkuju za tenhle pocit.. díky němu jsem se dostala poprvé - a je to hodně aktuální - k pochopení!“ konstatovala dýdžejka.

„Úplně nejvíc děkuju roku 2020 za to, že jsem díky němu pochopila, že pocítit slabost je v konečné fázi darem síly. Bát se o své blízké je ukazatelem, jak moc jsme plní lásky,“ dodala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje