Vánoce Jiřího Krampola: Je mu smutno… Jiné už to nebude?!

Jiří Krampol a Zuzana Bubílková. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2020 13:30

Jiří Krampol nebude na rok 2020 vzpomínat v dobrém, protože ho v osobním životě potkala tragédie v podobě úmrtí nejbližší osoby. U svátcích je mu tedy pochopitelně smutno. Věří herec tomu, že se to ještě změní k lepšímu?

Všichni předem tušili, že Jiřího Krampola letos čekají velice smutné Vánoce. Jde totiž o první svátky od chvíle, co před několika měsíci náhle odešla jeho manželka Hanka (†59). Naštěstí měl pro Štědrý den plány.

Jak vás stars24.cz informoval, známý herec a bavič plánoval s partou přátel cestu k jedné kamarádce, jejíž jméno neprozradil. Setkat se měl také s kolegou a dobrým kamarádem Luďkem Sobotou.

Krampol ale již dopředu avizoval, že ani nejbližší přátelé mu nejspíš nepomohou se splínu zbavit. Každý z nás jistě pochopí, že díra po manželce je stále ještě čerstvá a zacelit se jí zatím nepodařilo.

„Vůbec se to nelepší, je mi smutno. To víte, třicet let soužití, i přes všechny potíže, je třicet let. Hanička mi chybí a jiné to nebude asi ani na Vánoce,“ svěřil se Krampol webu extra.cz.

Témata: Jiří Krampol