Vánoce Patrasové a Slováčka: Potkají se tváří v tvář? Hudebník odpovědí zaskočil!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2020 14:14

Roky už se řeší neurovnané vztahy mezi Felixem Slováčkem a Dádou Patrasovou. Jak oba umělci vlastně prožívají Vánoce? Hudebník dal jasně najevo, že společnou řeč hledají složitě.

Dáda Patrasová a Felix Slováček si před pár týdny zase vyměňovali vzkazy přes média. I když chvíli to vypadalo, že si spolu opět potykali, nakonec mezi nimi všechno zůstalo při starém. Proto lidi pochopitelně zajímá, zdali se jako rodina schází o Vánocích. Zdá se, že je to v plánu.

„Máme to už několik let tak, že se na Štědrý den sejdeme u Aničky, která dělá oběd. A přijde tam i Felix. Já pak sednu do auta a odjíždím k Lucii, kde si s jejími rodiči a sestrou uděláme takový jihočeský Štědrý večer,“ prozradil hudebník webu super.cz.

Když ale přišla řeč na to, jestli bude u stolu připravená židle i pro jeho ženu, přišla odzbrojující odpověď. „To ještě nevím. Spíš asi ne. Protože Dáda je ve své ulitě a tam si, jak se říká, přede svou, a já do toho moc nemluvím,“ konstatoval.

Slováček však na závěr připustil, že jí nejspíš popřeje, ať už telefonicky či osobně. „Ještě to nemám uzavřené, teprve se uvidí,“ dodal.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová